انگیزههای استفاده از چسبهای پایدار
در سالهای اخیر، حرکت فزایندهای در کل صنایع شیمیایی برای بهبود پایداری فرآیندها و محصولات صورت گرفته است. این امر از یک سو به دلیل آگاهی زیست محیطی مشتریان و مقررات متعاقب آن و از سوی دیگر به دلیل کمبود قریب الوقوع نفت است که بسیاری از مواد شیمیایی از آن مشتق می شوند و تهدید مرتبط با نوسانات قیمت نفت. در صنعت چسب، این امر بهویژه در تغییر از چسبهای مبتنی بر حلال به چسبهای مبتنی بر آب یا جامد بالا، و در علاقه مجدد به مواد چسبنده طبیعی سنتی مانند پلیساکاریدها و پروتئینها آشکار شده است.
تولید چسبهای لمینت غیرحلالی دو جزئی صنایع دارویی و غذایی ومواد پلیمری
یکی دیگر از انگیزه های تولید چسب بر اساس مواد تجدیدپذیر حرکت به سمت اقتصاد دایرهای است. استفاده از مواد اولیه تجدیدپذیر زیستی یا زباله به کاهش ردپای کربن کمک می کند. به عنوان یک امتیاز، زیست تخریب پذیری ذاتی مواد تجدیدپذیر مانند نشاسته، پلی هیدروکسی آلکانوات ها یا سلولز اغلب بیشتر از مواد مصنوعی مانند پلی پروپیلن و پلی اتیلن است.
در حالی که اکثر چسب ها هنوز بر پایه نفت هستند، طبقه بندی اخیر فرمالدئید به عنوان یک ماده مضر انگیزه دیگری است که جستجو برای راه حل های چسب جایگزین را به ویژه در صنایعی مانند بسته بندی انعطاف پذیر ،خودروسازی و مبلمان و چوب هدایت می کند. چسب لمینت بسته بندی انعطاف پذیر به طور گسترده در صنایع غذایی و نوشیدنی برای اهداف بسته بندی استفاده می شود. در حالی که این چسب ها فواید مختلفی دارند، مهم است که مضرات بالقوه ای که ممکن است برای سلامت انسان ایجاد کنند در نظر گرفته شود.
جدا از نیروهای نظارتی، جنبه دیگری در بازار چسب سرمایه گذاری را به سمت محصولات جدید و پایدار سوق می دهد. بازار عرضه و تقاضای چسب بسیار رقابتی است، که به توسعه محصولات اختصاصی برای ایجاد تمایز و افزایش وفاداری نیاز دارد.در بخش خودرو، تمرکز بر خودروهای سبک وزن است که می توانند ردپای کربن را کاهش دهند. بنابراین، نیاز به توسعه محلول های چسب برای چسباندن مواد سبک وزن، و برای چسب هایی که بازیافت را آسان می کنند و مواد خطرناک کمی دارند، وجود دارد.